Saturday, January 25, 2014

buuuzzzyyy yee

Assalammualaikum


oh bulan..
apa mahu jadi..
ini bulan aku jadi gila.

eh eh sempat lagi aku nak menyanyi di sebab kan dua tiga bulan ni yang terlampau bzy dengan kerja huhuhuhu :'( 
sekarang ni kerja ain adalah kerja ot coz nak nak kumpul duit nak beli barang-barang idaman ain
eerrghhh terpaksa seksa diri sikit sekarang
kalau nak berjaya kerna lah berusaha
btol tak
jadi tak mahu merunggut ok
nasib baik hari ni cuti so boleh lah update sikit blog ni
sebelum ni dok usha-usha blog orang je but today update lah sikit
insya allah kalau tak bzy ain akan update blog ni dengan aktivi ain kerja,jahitan,masakan dan aktiviti gila ain

ok sebelum tu nak post gambar gedik sikit lah hehehe

saje je nak bagi gambar hidung ni coz geram hidung ain tak mancung tapi ain suka dgn ciptaan allah swt bg 
Post a Comment