Wednesday, November 27, 2013

Redha dengan takdir

 
Asslammualaikum..
 
 
harini best gila tidor mne tidak nya..
dah lah dengan cuti dah tu petang tadi blh hujan alhamdulilah
nikmat allah swt beri ain time cuti ni memang lah best sangat.
dah lah tu dengan gaji dah kuar jadi syok gila cuti ni
pergi  shoping beli barang dapur.
 
rutin harian memang suka ambik gambar
 
wajib beli klu g shoping barang dapur.
menu penting arini kegemaran angah ain nii
 
ok lah nak cakpa pasal redha ni..
ni mengenai jodoh,
ain paling tak suka bila orang pertikai kan knp dia wat aku macam ni nape dia tak suka aku dah..
eeeeiii SSSTTOOOPPP tu semua pemikiran ke negetif lah beb.
korang tahu tak?jodoh kita dah tertulis dr kita masih dalam perut mak kita lagi tau
jd jangan risau walau pun kita di tinggal kan coz semua tu ada hikmah di sebaliknya insya allah, mne thu kita dapat lagi best and the best dr sekarang kan.
allah swt tu maha mengetahui sama dia jodoh kita,berdoa dan cool and relax jgn nak takot sgt walaupun jodoh kita tu lambat ke apa ke mana tahu lagi lambat jodoh kita mybe itu yang paling baik untuk membimbing dan menjaga kita kan.
Dah tu please k jangan lah kita wat muka atau sentap ke dengan bekas-bekas kita tu anggap je dia dah bagi kita satu memori yang sweet tp sakit untuk waktu seketika.
btol ain cakap korang akan rasa sakit sekarang tapi bila korang berfikiran positif dan redha korang kan tergelak sendiri bila teringat kenagan korang dan korang kan berterima kasih yakin lah ckp ain.
ok lah sampai sini je ain nak bercoloteh coz adda keje yang perlu di buat .

Post a Comment